mød ejeren

bd10aa24-eb43-4f9c-9b80-deff7e7e71aa

Om African Kitchen

VELKOMMEN TIL RESTAURANT

African Kitchen drives af Bilel Oueslati, som er opvokset i Tunesien. Bilel kom til Danmark i 2015 efter ophold flere steder i Sydeuropa og Nordafrika. Da han kom til Danmark tog han en dansk kokkeuddannelse på Hotel Legoland og han har siden arbejdet på Hyggefabrikken i Kolding og på Sydbank Arena i Kolding. Bilel elsker at eksperimentere med smage og han er kendt for at finde den helt rigtige smag ud over det sædvanlige. Inspirationen kommer fra han oplevelser rundt omkring i verden, Danmark og ikke mindst hans opvækst i Tunesien, hvor han ofte har hjulpet og stået ved siden af hans mor i køkkenet. En mor der har lavet alt fra bunden, ligesom Bilel sætter en ære i at gøre i dag.

I slutningen af 2023 fik Bilel muligheden for at åbne African Kitchen i Paladspassagen Social Dining. Han greb muligheden og siden da, har han arbejdet på at sammensætte en menu, der falder i god smag for alle de gæster der kommer forbi hans hyggelige spisested. Hos African Kitchen skal man blot fortælle om sine ønsker - skal det være stærkt/ikke stærk, vegetarisk, vegansk eller noget helt andet, så spørg og Bilel tryller noget frem, der opfylder dine ønsker.

Bonusinfo: African Kitchens mest solgte ret er Peri Peri Kylling. Vejle Amts folkeblad skrev en artikel om vores kylling med overskriften: "Vejles bedste kylling”, hvilket de fremsatte smagsprøver vidner om, for de forsvinder som dug fra solen.

Velkommen til Afrika.

PS: Når du har nydt et godt måltid er vi sikre på at du lige kan klemme en lille dessert ned i form af creme brûlée eller en chokolademousse..... og tænker du ikke, at det er afrikansk, så har du måske ret i af det oprindeligt ikke er det.... men franskmændende har haft en del indflydelse på kolonierne i det nordafrikanske.... og det smitter også af på maden 🙂

HVORFOR VÆLGE OS

NOGLE AF VORES FUNKTIONER